ВАЖНО!

ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА БЪДЕЩИТЕ ПЪРВОКЛАСНИЦИ!

 

 

Уважаеми родители,

Във връзка със стартирането на кампанията за прием на документи за първи клас - учебна 2020/2021 година, Ви уведомяваме:

    Заявления за прием в първи клас се приемат от 21.04.2020 г. до 21.05.2020 г.

    Заявленията могат да бъдат подавани и по електронен път, на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . На сайта на 118.СУ в раздел прием са публикувани заявленията. Заявлението, попълнено от родителя и изпратено на електронната поща на училището, ще бъде въведено във входящия дневник на училището. Родителят на имейл ще получи вх. номер на документа.

        При удължаване срока на извънредното положение в страната, заявленията ще бъдат подавани само по електронен път, на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

    На 01.06.2020 г. в 17 ч. ще бъдат обявени на електронната страница на 118.СУ списъците с приетите ученици на първо класиране. Публикуваните списъци ще съдържат входящия номер на Вашето заявление.

         справки за настоящ и постоянен адрес ще се извършват служебно от директорите на съответното училище, без да е необходимо да посещавате районната администрация!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!